søndag 8. januar 2012

Godt Nyttår! :-)

Endelig er 2012 her! :-) Vi innser at det kun er knappe 3 måneder til vi skal ut på vårt livs eventyr, samtidig tenker vi at det et hav av tid! 3 januar opererte jeg (Marita) ankelen, noen leddbånd som ikke var helt gode, og jeg har fjernet noe dødt vev. Dette er en skade jeg tydeligvis har hatt en stund etter gjentatte forstuinger opp igjen årene. Til slutt sa smertene meg at jeg burde komme meg til lege. Noen er jo litt skeptiske til om ankelen vil tåle en Norge på langs tur. Vel! For å si det sånn; ankelen hadde ikke tålt en Norge på langs tur uten operasjonen! Så sånn sett er forutsetningene mye mye bedre. Det finnes to alternativer; negativ tankegang og tro at det ikke går, og det vil da mest sannsynligvis ikke gå. Eller positiv tankegang og tenke at det går bra, og sjansen for at det vil gå bra er mye større! Jeg velger det siste. Den første uka i januar har stort sett for min del bestått av sofa liv. Jeg har fått innblikk i realty crapens dramatiske verden, og gleder meg sååååå til å komme meg utpå tur igjen, vekk fra alt dramaet! Hehe... Samme dag som jeg opererte kom Elisabeth på besøk. Hun lagde middag til meg og passet på at jeg hadde det bra. Takk! :-) I tillegg lagde vi en oversikt over maten vi skal spise på tur. Den skal ren skrives litt, så blir den publisert på bloggen vår! Bare å glede seg til mange gourmet måltider! ;-)

Vi har valgt å gjøre en forandring på første etappe fra Lindesnes til Ljosland. Det blir en sykkeletappe for å spare beina for betennelser og overbelastning. Det er naturopplevelsene vi er ute etter så asfalt tråkking bytter vi lett ut mot sykkel. Distansen Lindesnes-Ljosland er 120 km, og etter vår tidligere Bergen-Voss karriere ser vi at det er mulig å racer sykle på en dag om vær og føre er med oss. Her får vi super god hjelp fra Anne Linn!!!! Hun kjører oss til Lindesnes med sykler, pulker, ski, og er med som følgebil fra Lindesnes til Ljosland. På Ljosland bytter vi fra sykkel til ski og Anne Linn tar med seg syklene tilbake til Bergen. Tusen takk Anne Linn, dette hadde blitt ganske mye vanskeligere om du ikke hadde tilbudt deg å hjelpe oss! :-) Vi er kjempe takknemlige!

Før jul snakket vi med Outdoor i Bergen vedrørende sponsing og rabatter på utstyr vi trenger. Deres gode kunnskap og erfaring med frilufts utstyr kommer godt med når diverse utstyr skal velges. Vi skal ha et nytt møte med de i januar.

Kiwi Øyer har sagt ja til å sponse oss med diverse matvarer vi trenger. Hva og hvor mye kommer vi tilbake til. Vi jobber med listen til Kiwi i disse dager. Tusen takk! :-)

Ruta er lagt, men datoene må justeres litt etter at vi besluttet og sykle første etappe. En oversikt over etapper og datoer blir lagt ut så fort den er klar.

Vi ønsker alle gode turopplevelser i 2012! :-)

Turhilsen fra Elisabeth og Marita

4 kommentarer:

 1. Wow ! Imponerande! Det blir sikkert heilt fantastisk! Veit ka kajakkturen vår frå ERvik til Selje gjorde med oss...Då kan ein sikkert gange det med 100 ooo ! Lykke til ! KOs dykk:) <3

  Maria

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Maria :) Kajakk frå Ervik til Selje høres no virkelig fint ut! Litt slit må det jo vere på tur, så blir det så godt å kome fram ;) Vi skal absolutt kose oss - kvar dag! ;)

   Slett
 2. I digg you guys! Eg kjem til å fylgje med på bloggen med eit stort sukk i hjarta! Flinke dykk er- blir gjerne med "nachspiel turer" etter den store festen "Norge på langs!- Harriettos

  SvarSlett
  Svar
  1. :D Digg you too Harriettos! Godt å vete at du følger med oss på turen! Og så blir det nok av "narchspiel-turar" som eg velig gjerne vil ha deg med på! ;)

   Slett