mandag 30. januar 2012

Fjellpulken transporterbrett


Elisabeth i flott positur på Transporter 155! :-)


Onsdag var vi på besøk hos vår kjære kollega Birgitte Bragstad og hennes samboer André Spica. Vi gjorde en herlig entre på det glatte føre, men det supersnille samboerparet visste råd og hjalp oss ut av knipa. Nok om det! ;-)
André gikk Norge på langs på ski i 2009, og han har skrevet flere artiklert i blant annet bladene UTE og Friluftsliv. Han driver også eget firma, SpicaNatur som driver med testing av utstyr. At vi hadde kommet rett for å få tips om utstyr er det ingen tvil om! For ikke å glemme alle Norge på langs erfaringene og tipsene vi fikk. Hmmm er bakken opp fra Ljosland virkelig så bratt at man ikke kan gå med feller? Må vi gå på beina? hmmm vi gleder oss til utfordringen! :-) Det er utrolig inspirerende å møte så turglade folk, og høre på erfaringene de har gjort seg etter mange turer ute i det fri. Det blir garantert et besøk til før vi legger ut på vårt store eventyr. Og Birgitte, Tusen takk for god kakao! :-)


Transporter brettet vi skal benytte er brukt og av typen Transporter 155. Vi skal benytte brukte transporter brett for videre testing. Etter endt oppdrag sponser Fjellpulken oss med to splitter nye Transporter brett! Tusen takk! :-) Se mer informasjon om Fjellpulken på vår sponsorside. 

4 kommentarer:

 1. Artig å lese at dere prøver ut brettet. Håper det står i test :) Gleder meg til å følge dere på turen langs Norge.Det blir nok en fantastisk opplevelse.André og jeg vurderer å gå på sommeren om noen år....:) Ellers er dere hjertelig velkommen til mer turprat med kakao i koppen ( er liksom min greie det ;) ) . Ps: vi skal strø litt ekstra til dere kommer igjen ;) ......
  Hilsen Birgitte:@)

  SvarSlett
 2. Hehe nå vet vi hvor dere bor så vi kjører ikke opp den bakken en gang til!;-) Ikke noe å vurdere, bare å begynne å gå! ;-) Gleder oss allerede til en ny kopp med kakao! :-)

  SvarSlett
 3. Bakken opp fra Ljosland går fint. Det er Folarskardet dere kan glede dere til;)

  SvarSlett