Om turen


Det kan komme mye godt ut av en kopp kaffe. En god ting er å dele drømmer. Det var slik drømmen om Norge på langs ble virkelighet. To kaffe tørste sjeler – med samme drøm.:-)
I 4 måneder skal vi drikke morgen kaffen ute, vi skal vandre langs fjell og daler i sol, snø og regn. Nyte norsk vill natur, krabbe blide og slitne, men fornøgde ned i soveposen om kvelden og vite at dette er vår arbeidsdag.:) Lykke!
Starten går fra Lindesnes 31.mars 2012. Etappen Lindesnes til Ljosland fjellstue vil foregå på sykkel. Deretter spenner vi på oss skia og vandrer gjennom Setesdalsheiene, Hardangervidda, Skarvheimen og Jotunheimen til Otta. Der bytter vi ut skiene med fjellsko som blir med oss resten av turen til Nordkapp. Vi kommer til å holde oss på fjellet, og besøke flere nasjonalparker på veien nordover.
Vi er klar over at det til tider blir fysisk og ikke minst mentalt krevende. Fordelen vår er at vi digger å svette og vi liker fysiske utfordringer, vi er stae (noe vi ser på som positivt i denne sammenhengen), vi er mentalt sterke og vi liker utfordringer. Vi kommer til å bli rike på opplevelser og erfaringer vi ikke ville fått i vår vanlige hverdag. Vi er privilegerte og heldige som får gjøre dette.

Hovedmotivasjonen vår for å gjennomføre denne turen er at vi elsker å være ute, og det kjekkeste vi vet er å være på tur. Vi gleder oss til å besøke nye (og allerede besøkte) fjellområder, og kjenne på den fantastiske frihetsfølelsen det å være på tur gir oss.:-)

Vi håper du vil følge vårt eventyr gjennom Norge på veien til Nordkapp! ;-)

Tur hilsen fra Elisabeth & Marita

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar