Sponsorar

Møllerens er vår første sponsor. Dei har vert så gavmilde å sponse oss med 240 posar energirik Havregrøt. Tusen takk, desse skal nytast kvar morgon i 4mnd.


Site logo
Nanok har sponsa oss med to 1-manns telt av typen Nanok Domus Solo. Desse er planen å bruke i 3mnd på sommarføre. Vi skal sjølvsagt teste dei ut litt før vi reiser på langtur, men er foreløbig svært positive til desse lette og solide telta.


På vår skietappe skal vi benytte Fjellpulken sine Transporter 155 brett og drag. Fjellpulken er verdens ledene pulkprodusent med et bredt utvalg av kvalitetsprodukter for barn, handikappede, tur og varetransport, ekspedisjon, redning, sanitet og hundekjøring. Fjellpulken har levert pulker til turglade familier siden 1963, vi er stolte av å ha de med på laget!                                                             
Les mer om Fjellpulken på nett, og følg Fjellpulken på Facebook.Kiwi i Øyer har sponsa oss med all mat! TUSEN HJERTLEG TAKK!Våre respektive avdelinger i Siemens Bergen, PEP ENG og LCM har sponset oss økomisk til turen. Tusen takk! :-)


Outdoor Bergen har gitt oss gode rabattar og mykje hjelp til valg av utstyr. Tusen takk!! Vår favorittbutikk!!


Boa sykler har sponsa oss med service på syklane våre før sykkeletappa frå Lindesnes til Ljosland. Takk!

 
Superfruit i sverige har i samarbeid med Kinsarvik Naturkost gitt oss eit utvalg av superfrukt/bær, som vi svært takknemlig ska gnafse i oss til frukost og lunsj.


Bergen Turlag har gjett oss gode rabattar på kart. Takk for god hjelp!


Pappan til Elisabeth, Per Ola, har sponsa oss med ein Samsung Galaxy Tab 10.1 som vi ska bruke til å blogge med på turen! :D

Erlend Berland har sponsa oss med gavekort på Boa :) Det vart godt brukt til sykkelhjelm, lykter, handskar og energitablettar! :D

Anne Linn Troland er verdens beste venninde som køyrer oss til Lindesnes, følger oss med bil til Ljosland (mens vi syklar). I tillegg skal ho hjelpe oss å blogge undervegs!! 

Ulrike Haubenreißer har sponsa oss med detta fantastiske flagget og eit Norsk flagg som vi sjølvsagt skal bære med oss heile vegen til Nordkapp!!