mandag 12. mars 2012

Sponsor besøkSiste helgen i februar dro Elisabeth til London og jeg tro hjem til Øyer for å besøke Kiwi og Fjellpulken. Grei arbeidsfordeling! :-) Kiwi i Øyer har så vært supernsille og sponse oss med masse tørrvarer som kjeks, sjokolade, solbertoddy, kakao, bakevarer til knekkebrød, snickerskake, havrebomber,  kaffe og diverse toalettsaker. De har også fått med seg Sætre, Freia og Kims på laget. :-) Varene ble plukket selv, og tusen takk til mamma som hjalp meg med "handlingen". 5 overfylte handlekurver var et faktum når vi var ferdige, og det var omtrent ikke plass til en hårnål i bilen på vei tilbake til Bergen. :-)


På vei tilbake til Bergen tok jeg turen innom Fjellpulken sine lokaler på Lillehammer. Som tidligere nevnt har vi vært og besøkt André Spica (samarbeidspartner med Fjellpulken), for å hente ut transporterbrett og drag. Jeg møtte Dag Ulven hos Fjellpulken og fikk nå hentet ut to stk selesekker og to stk pakkbagger. Tusen takk! :-)
Maten frå Kiwi :)


Pakkbag frå Fjellpulken!


Pulksekk frå Fjellpulken


Ein heil haug med Real Turmat.. 


I tillegg har Ulrike som vi begge gikk Friluftsliv sammen med i fjor laget disse to flotte flaggene til oss som vi skal ha med på turen. :-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar