tirsdag 17. april 2012

Dag 18: Kjeldebu - Finse

28km
ca8 timar

Vi bråvåknet kl 0525 av at noen gikk i gangen "vår". Trøtte konkluderte vi med at det sikkert var noen som skulle skrive seg ut da safen lå i vakthytta. Det ble stille igjen før et nytt innrykk av folk kom, skrev seg ut, og smurte ski i gangen, takk for den! :-) Vi var bra trøtte når vi kl 8 fant ut at det var på tide og komme seg ut av soveposene. Fordelen med å være litt trege om morgenen er at vi starter når sola varmer skikkelig. Sol fra skyfri himmel, og vindstille! Nok en herlig dag og vi kan ikke få sagt nok kor heldige vi har vært med været. :-)  Opp de første bakkene med BH, og stilongsen ble kastet etter 200 m. 

Da vi nådde første toppen var det et perfekt sted for akrobatisk fotosession. Elisabeth skulle selvfølgelig ha den klassiske"stå på hodet med ski på beina" posen sin, imponerende! :-) ....og hun fikk lurt Marita opp i bro... Vi benyttet også anledningen til å ta noen bilder for vår sponsor Fjellpulken, som forhåpentligvis er bra nok til å komme i en Fjellpulken kataog. Time will show! :-) 

Vi cruiste videre blandt hvitkledde fjell og vidder, og hadde vi ikke hatt ører hadde smilet godt rundt. :-) Vi snakker mange ganger om kor heldige vi e som får oppleve dette!! :-) Siden det var en ny dag langs kvista løyper så kan vi ikke skryte på oss at vi fulgte spesielt nøye med på kartet, og gleden var stor da vi oppdaget at vi hadde kommet 4 km lenger enn vi først trodde!!   :-) Første gang det skjer på turen!! Opp de siste bakkene med ipoden på øret gikk så det suste. Det er helt rett at man går seg i form, og at kroppene våre faktisk blir sterkere for hver dag som går.  :-) Dagens oppdagelse var kor støle trisepsene våre faktisk er, herlighet! Smerte! Deilig! Hehe....Vi rakk middagen på Finse, kor vi fikk  blomkål suppe til forrett, og hver vår giga posjon med chili con carne gryte! Dette var noe annet enn gourmet middagen på Haukeliseter! Selv om vi ikke klarte å spise opp, så ble vi ihvertfall mette. Trøtte og slitne orket vi ikke drikke opp ølen eller dusje, det var jo tross alt kun 5 dager siden forrige dusj, so what's the rush! ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar